TATRAkáva Červená 50% Arabika 50% Robusta 500g

15.90 s DPH


Ak si želáte vytvorenie prednej etikety s vlastným menom - názvom kávy, prosím zadajte ho sem. Názov môže mať 1-50 znakov. Použiť môžete aj symbol srdce - vytlačíme červené, ktoré vložíte skopírovaním:

(1.00 s DPH)
Nákupom tohto produktu získate 32 zlatých zrniek!
  • Doprava

Kuriér, výdajné miesta alebo osobný odber

2-3 dni

od 2.90€

  • Doprava ZADARMO

hodnota nákupu

nad 30€

Popis

Zmes 50% arabika a 50% robusta príjemnej horkastej chuti obľúbenej u väčšiny našich zákazníkov, vytvorená a pražená v našej remeselnej pražiarni.

Balenie: 500g

Pôvod: TATRAkáva Červená je zmes 6 až 7 káv s pôvodom, 50% arabika a 50% robusta. Pôvod hlavnej zložky: Brazília. Každá zmes TATRA káva je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi TATRA káva miešajú talianskí odborníci v laboratóriách priamo v prístave a dotvárame ich v našej pražiarni. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť.

Praženie: stupeň 5 (1 – svetlé, 2 svetlé/stredné, 3 – stredné, 4 – stredné, 5 – stredné/tmavé, 6 – tmavé), krivka praženia na espresso

Použitie: espresso

Mletie: stredné / stredne tvrdé zrno

Naša skúsenosť: TATRAkáva Červená je chuťovo veľmi výrazná a zaujímavá káva v espresse, výborná aj v domácich espresso automatoch.

Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. TATRAkáva Červená si vyžaduje stredne hrubé mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania.  V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené – najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov). Viac o správnej príprave kávy nájdete na našej stránke Rady o káve. Ak by ste sa radi o káve dozvedeli viac, môžete navštíviť našu Univerzitu kávy.

Chuťový profil:

Ovocnosť: ○○○

Vyváženosť: ●○○

Horkosť: ●●●

 

Aróma: ●●○

Intenzita: ●●●

Dochuť: ●●●

 

Kofeín: ●●●

Recenzie

0 reviews
0
0
0
0
0

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “TATRAkáva Červená 50% Arabika 50% Robusta 500g”