Káva Zlaté Zrnko – Cézar (Zmes 75% arabika a 25% robusta) – “KLASICKÝ”

(3 recenzie zákazníkov)

Káva Cézar je stredne pražená zmes 75% arabík a 25% robusty, vyváženej chuti, s intenzívnymi tónmi orieškov a pražených mandlí. Viac

7.4025.90 s DPH


Ak si želáte vytvorenie prednej etikety s vlastným menom - názvom kávy, prosím zadajte ho sem. Názov môže mať 1-50 znakov. Použiť môžete aj symbol srdce - vytlačíme červené, ktoré vložíte skopírovaním:

(1.00 s DPH)

Získajte až 52 zlatých zrniek.

  • Doprava

Kuriér, výdajné miesta alebo osobný odber

2-3 dni

od 2.90€

  • Doprava ZADARMO

hodnota nákupu

nad 30€

Popis

Káva Cézar je stredne pražená zmes 75% arabík a 25% robusty, vyváženej chuti, s intenzívnymi tónmi orieškov a pražených mandlí.

Pôvod: Káva Cézar je zmes 6 až 7 káv s pôvodom, 75% arabika a 25% robusta. Pôvod hlavnej zložky: Brazília. Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianskí odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť.

Praženie: stupeň 4 (1 – veľmi svetlé, 2 – svetlé, 3 svetlé/stredné, 4 – stredné, 5 – stredné, 6 – stredné/tmavé, 7 – tmavé, 8 – veľmi tmavé), krivka praženia na espresso, viac informácií o pražení

Použitie: espresso, moka

Mletie: stredné / stredne tvrdé zrno

Naša skúsenosť: Káva Zlaté Zrnko – Cézar má expresívne chute kandizovaného ovocia, orieškov, s dochuťou horkej čokolády. Veľmi vhodná zmes pre kaviarne ktoré chcu ponúknuť nádhernú krému vďaka 25% podielu robusty, plné telo a zároveň veľmi chutnú a výraznú kávu.

Balíčky spoznaj: kávu Cézar nájdete aj v balíčku kávy: Spoznaj 5 káv na sladké espresso 1000g (Emília, Brazília, Cézar, Mária, Guatemala)

Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva Cézar si vyžaduje stredne hrubé mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania.  V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené – najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov). Viac o správnej príprave kávy nájdete na našej stránke Rady o káve. Ak by ste sa radi o káve dozvedeli viac, môžete navštíviť našu Univerzitu kávy.

Chuťový profil:

Ovocnosť: ●○○

Vyváženosť: ●●●

Horkosť: ●○

 

Aróma: ●●○

Intenzita: ●●○

Dochuť: ●●○

 

Kofeín: ●●

Recenzie

4.7
3 reviews
2
1
0
0
0

3 recenzie k Káva Zlaté Zrnko – Cézar (Zmes 75% arabika a 25% robusta) – “KLASICKÝ”

Clear filters
  1. Daniel

    Priemerná kaviarenská zmes, keby taká bola vo všetkých kaviarňach bol by som spokojný. Dobre ste ju navrhli, ale Rómeo je lepší.

  2. J.K.

    Vyskúšal som už skoro všetky kávy dostupné na Slovensku, ale takúto cremu a chuť som ešte nezažil, veľmi chutná káva, skúšal som ju na viacerých strojoch a všade perfektná.

  3. Verified owner Samuel Mikula (overený zákazník)

    Chuťovo výborná káva , skúšal som viacero druhov ale tento pomer arabicy a robusty mi sadol najlepšie . Odporúčam 🙂

Pridať recenziu